Asfalt

anlæg + udstyr

Med KVM asfaltudstyr har du en pålidelig installation med høj ydelse og lave driftsomkostninger. Vi beskytter miljøet og ønsker at bidrage med reduceret ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

Asfalt

anlæg + udstyr

Med KVM asfaltudstyr har du en pålidelig installation med høj ydelse og lave driftsomkostninger. Vi beskytter miljøet og ønsker at bidrage med reduceret ressourceforbrug og miljøpåvirkning.

Asfalt Blandeanlæg

KVM leverer en række topmoderne statiske asfaltanlæg til alle formål. Gennem mange års erfaring har KVM udviklet sit unikke produktprogram, der dækker alle anlægstørrelser i området fra 80-320 tph. KVM-anlæg er moderne inden for fleksibilitet, tilgængelighed, ydeevne, et minimum af vedligeholdelse og nem betjening.

Gennem 40 års værdifuld feedback fra vores kunder har KVM akkumuleret erfaring og viden uden sidestykke vedrørende opførelse af asfaltanlæg til den tunge stenbrudsindustri. Denne løbende udvikling giver dig tryghed til at vælge KVM asfaltanlæg nu og i fremtiden.

Anlægsudstyr til asfaltproduktion og retrofit samt relateret industri

Vi leverer anlægsudstyr til produktion af asfalt. Anlægsudstyret består af de enkelte maskiner, som alle er en del af et asfaltanlæg. Anlægsudstyret tilbydes som et eftermonterings- eller enkeltstående produkt både til eksisterende KVM-asfaltproduktionsanlæg og til andre maskinmærker. Alt fra doseringssystemer / planter, tørringsanlæg, transportsystemer, elevatorer til blandere osv.

KVM-asfaltmaskiner er også relateret til andre industrier, hvor de forskellige teknologiske dele af produktionsprocessen falder sammen med asfaltproduktionen. Fra dosering af genanvendte byggematerialer til stabilisering af materiale, dosering af sand til lufthavne, tørring af skifer, sand, dolomitkalk, skrot, transport af sand og kalk – til antracit og tilslag til betonindustrien og varm blanding af antracit osv.

Grus, sand & kalk

Udstyr og maskiner til grusgravene har tidligere været et af hovedprodukterne, og i mere end 60 år har KVM fået betydelig erfaring med produktion af forskellige grusgropsudstyr som rundkværne, doseringsanlæg og transportbånd.

I dag består vores grusgravningsprogram primært af to asfaltbaserede produkter – Sand / grusdoseringsanlæg (Euromix) og tørringsanlæg til kalk / sand / skifer (Eurotørrer). Alle processer styres af KVM’s eget kontrolsystem.

Produktprogrammet indeholder også ind- og udlæsningsarrangementer, transportbånd og doseringsenheder.

KVM har erfaring og maskiner til håndtering af ethvert råmateriale, også i relaterede industrier.

da_DKDA

Formafdelingen

Områdechef
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Area Sales Manager
Lars Dürr Hellegaard

D. +45 42 16 80 75
ldh@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk

Beton » Salg

Områdechef
Poul V. Jakobsen

D. +45 87 702 754
pvj@kvm.dk

Area Sales Manager
Knud Jensen

D. +45 87 702 787
kj@kvm.dk

Area Sales Manager
Leo Jespersen

D. +45 87 702 730
lj@kvm.dk

Area Sales Manager
Morten Høgh Jensen

D. +45 40 17 10 24
mhj@kvm.dk

Asfalt » Salg

Områdechef
Erik Clausen

D. +45 87 702 744
ecl@kvm.dk

Salg
Niels Ebbe Gjørup

D. +45 87 702 740
neg@kvm.dk

Salg
Claus Engfred Olsen

D. +45 21 78 90 07
clo@kvm.dk