Om

KVM designer, producerer og servicerer moderne og markedsledende procesteknologier til den globale asfalt og betonindustri.

Vi designer, fremstiller og installerer anlæg til asfalt- og betonindustrien og til relaterede industrier. Dette gælder både enkeltkomponenter eller maskiner og komplette anlæg.

Vores ekspertise er skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte kundes behov og udfordringer. Hos KVM lytter vi til vores kunder, kun på denne måde kan vi blive bedre.

Vi lægger stor vægt på bæredygtig og pålidelig procesteknologi og udstyr til vores kunder. Vores løsninger er ofte komplekse, og de bliver altid skabt i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere. Vi prioriterer et godt, åbent og ærligt forhold til vores kunder, hvilket har resulteret i mange langvarige og stærke relationer i både ind og udland.

Kontinuerlig produktudvikling er helt afgørende for os. Og med mere end 65 års erfaring er vi anerkendt i branchen som en kompetent og pålidelig partner.

Vi har alle funktioner in house: salg, indkøb, konstruktion, kvalitet, udvikling og produktion, hvilket giver optimale produktionsprocesser og projektledelse.

Hvorfor vælge KVM?

Langsigtet partnerskab

Med KVM får I en stabil og betroet partner, der altid kun er et opkald væk. En partner, som sætter en ære i at kende jer, og de udfordringer I står overfor.

Kvalitet

KVM er en virksomhed af internationalt format med mangeårige partnere og datterselskaber i en
lang række lande.

Viden

KVM er skabt af engagerede medarbejdere med stor procesviden og miljøbevidste holdninger.

Globalt orienteret

KVM er en globalt orienteret virksomhed med datterselskaber og partnere i mange lande.

KVM er fremtiden

Hos KVM har vi kigget fremad fra dag et! Den kontinuerlige udvikling af teknologi, produkter og processer har altid været et helt centralt fokuspunkt. Det har altid ligget os på sinde at være klar til fremtiden, og vi anvender derfor hvert år mange ressourcer på udvikling af nye produktionsmetoder og procesteknologier.

Alle vores løsninger skabes i tæt dialog og samarbejde med kunderne. Og alle nye krav, udfordringer, indsigter, optimeringer og forbedringer, der er en naturlig del af vores hverdag, tager vi med i vores udviklingsarbejde. På den måde står vi bedre rustet til at tackle fremtidens udfordringer.

Fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og miljøhensyn er en vigtig side af udviklingen af fremtidens maskiner. Vores ambition er altid at kunne levere de bedste, mest effektive, sikreste og skånsomme maskiner. Og den ambition forudsætter dygtige medarbejdere; kompetente og erfarne eksperter. 

KVM’s medarbejdere er engagerede og har generelt høj anciennitet, og det er vi stolte af! Vores medarbejdere har altid været en væsentlig del og en vigtig drivkraft for vores udvikling.  Og de næste generationer er klar til at fortsætte udviklingen mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid for vores branche.

Vi arbejder desuden tæt sammen med industrielle sammenslutninger, universiteter og forskningsinstitutioner for bedre at kunne udnytte nye muligheder inden for eksempelvis robotudvikling eller kompliceret materialevalg.

 

See our profile brochure

Karriere

Er du interesseret i en karriere hos KVM? Vi er ofte på udkig efter nye medarbejdere. Læs mere om at arbejde med os og hold øje med vores jobstillinger.

Kontakt

Vil du komme i kontakt med os? Besøg vores kontaktside og find den rigtige afdeling. Alternativt kan du altid nå os på vores hovednummer.

Find os

da_DKDA

Forme » Salg

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Area Sales Manager
Arne Bank

D. +45 31 782 879
aba@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern Salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk

Beton » Salg

Head of Division
Poul V. Jakobsen

D. +45 87 702 754
pvj@kvm.dk

Area Sales Manager
Knud Jensen

D. +45 87 702 787
kj@kvm.dk

Area Sales Manager
Leo Jespersen

D. +45 87 702 730
lj@kvm.dk

Area Sales Manager
Morten Høgh Linddahl

D. +45 40 17 10 24
mhj@kvm.dk

Area Sales Manager
Thomas Juul Jensen

D. +45 31 75 51 82
tjj@kvm.dk

Salgskoordinator –  intern salg
Pia Schulz

D. +45 31 32 25 45
psc@kvm.dk

Asfalt » Salg

Head of Division
Martin Nørtoft Thomsen

D. +45 87 702 735
mnt@kvm.dk

Area Sales Manager
Niels Ebbe Gjørup

D. +45 87 702 740
neg@kvm.dk

Area Sales Manager
Claus Engfred Olsen

D. +45 21 78 90 07
clo@kvm.dk

Area Sales Manager
Carsten Havskov
Hansen

D. +45 87 702 786
chh@kvm.dk

Area Sales Manager
Lars Dürr Hellegaard

D. +45 42 16 80 75
ldh@kvm.dk

Forme » Teknisk Support

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Forme » Aftersales & Service

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern Salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk