KVM fejrer
40 års jubilæum
i England

KVM fejrer 40-års jubilæum på deres salgskontor KVM UK ltd., som er beliggende i nærheden af Derby, i England.  Salgskontoret servicerer kunder til beton og asfaltindustrien på det engelske marked, hvor de er kendt for at levere en førsteklasses service til kunder inden for after sales og udvikling af nye projekter.

Derby-kontoret blev oprindeligt oprettet som et varelager til reservedele for at understøtte nyinstallerede betonblokmaskiner i Storbritannien. Med tiden blev asfalt tilføjet til produktporteføljen, og et dedikeret team er nu ansat på kontoret til at tage sig af både beton- og asfaltmarkedet.

På kontoret i Derby er der for nyligt ansat tre nye medarbejdere. David Wykes kom til forretningen som daglig leder i starten af 2023. Han har arbejdet i byggebranchen i mere end 20 år, hvor han har styret både salgs- og driftsfaciliteter i asfalt. Samtidig har han en baggrund i udvikling af nye produkter inden for byggebranchen. David er ansvarlig for den overordnede daglige drift samt væksten i den britiske forretning.

Libby Garland kom til i maj og understøtter salg, administration og distribution af reservedele fra Derby-lageret til kunder i hele Storbritannien

James Weir, der har mere end 30 års erfaring med at arbejde med byggematerialer, kom til i juli og støtter ingeniørarbejde. projekter i Storbritannien samt asfalt after sales markedet.

da_DKDA

Forme » Teknisk Support

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Forme » Aftersales & Service

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern Salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk