Rejsemontør søges til KVM's asfaltafdeling

 

Har du stor teknisk indsigt og forståelse – og brænder du for alsidige opgaver, hvor netop dine håndværksmæssige kvaliteter er i højsædet?

Hos KVM har vi rygende travlt og søger derfor en rejsemontør til vores asfaltteam, der løser spændende opgaver i både DK og rundt om i hele verden inden for anlæg til asfaltbranchen.

Om jobbet

KVM er specialiseret i fremstilling af maskinanlæg til asfaltindustrien og leverer løsninger til virksomheder i hele verden. Der er 150 ansatte i produktionen i Kjellerup, og du vil blive en del af et team på 8 montører og resten af vores serviceafdeling, som du løbende samarbejder og sparrer med.

Du vil få arbejdsopgaver i både ind- og udland, og du skal forvente ca. 150 rejsedage om året.

I de perioder, hvor du arbejder ud fra vores fabrik i Kjellerup, udføres vedligeholdelse på vores udstyr samt planlægning og forberedelse af kommende jobs.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Opsætning og service på nye og eksisterende anlæg i både Danmark og udlandet
  • Udskiftning af reservedele og vedligehold
  • Fejlfindings- og driftsoptimeringsopgaver

Om dig

Din faglige baggrund er ikke afgørende men kunne være eks. mekaniker, klejnsmed eller lign. Vigtigst af alt er, at du har erfaring med både mekaniske og el-tekniske udfordringer og brænder for at lære endnu mere. Uanset erfaring vil vi træne dig inden for vores område.

Som rejsemontør hos KVM omfatter jobbet en del samarbejde med andre kulturer og sprog, så det er nødvendigt at have et åbent og fleksibelt sind. Arbejdet kræver desuden engagement, stor nøjagtighed og evnen til at arbejde både selvstændigt og i hold.

Du skal have et godt kendskab til PC og smartphone, da disse benyttes som værktøjer til at kommunikere, indsende arbejdstider og flere forskellige typer af rapporter.

Du skal kunne begå dig på engelsk, da flere af vores kunder befinder sig i engelsktalende lande. Da arbejdet kan være fysisk krævende, vil en god grundform hjælpe dig i det daglige arbejde.

KVM A/S tilbyder

Vi tilbyder dig et interessant job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i et frit og spændende men også et teknisk krævende miljø. Arbejdet gennemføres i dynamiske teams i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kolleger. Attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring samt gode arbejdsvilkår/betingelser både på ude og hjemmebane.

Om virksomheden

KVM A/S er en internationalt orienteret virksomhed på forkant med den teknologiske udvikling. KVM fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. Vi har ca. 150 medarbejdere ansat med størstedelen i Kjellerup.

Sådan søger du stillingen

Career – a part of JKS varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

  •  
da_DKDA

Forme » Teknisk Support

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Forme » Aftersales & Service

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern Salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk