KVM INTERNATIONAL A/S

KVM er en af de førende leverandører af asfaltanlæg, blokstensmaskiner og forme til betonprodukter Worldwide.

Vi ligger stor vægt på bæredygtige og driftssikre procesteknologi og udstyr til vore kunder, og kundetilpassede løsninger er KVM’s kompetence.

Vi designer, fremstiller, tester og installerer, også til relaterede brancher. Det gælder både KVM enkelt komponenter eller maskineri og komplette anlæg, alt sammen med sin egen processtyring.

Vedvarende produktudvikling og tests giver grobund for nye maskiner og procesteknologi og er samtidig medvirkende til optimering af eksisterende anlæg. Med mere end 60 års erfaring i branchen er KVM en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

KVM tilbyder dig et langvarigt partnerskab og 24/7/365 service hotline.

KVM står for god kvalitet, og vi ved, hvad effektivitet og driftssikkerhed betyder for din virksomhed.

KVM har datterselskaber og samarbejdspartnere i mere end 20 lande – og flere kommer til.

Vi har alt under et tag – salg, konstruktion, styring, udvikling og produktion – hvilket giver optimal projekthåndtering og produktionsforløb. Størstedelen af de ca. 130 højt kvalificerede medarbejdere i Danmark besidder stor anciennitet og har derfor en bred erfaring med virksomheden og vores produkter.

KVM er en global orienteret virksomhed, skabt af engagerede medarbejdere, kendt for sine højteknologiske produkter og miljøbevidste holdninger.