KVM er fremtiden

KVM har fra starten af 1950’erne fokuseret på kontinuerlig udvikling af virksomhedens produkter til procesteknologi, og der bruges hvert år mange ressourcer på nye former for produktions- og procesteknologier.

Produktudvikling er primært affødt af vores kunders erfaringer og ideer, og fokus er på kapacitets- og effektivitetsforbedringer på anlæg og maskiner. Samtidig opstår nye behov for produkter hos kunderne, og et nyt materiale skal tildannes gennem nye processer og anderledes teknologi. Men også maskinoperatørenes arbejdsforhold som er en del af arbejdsmiljøloven, udgør en væsentlig rolle for fremtidens maskiner.

Hos KVM lytter vi til vores kunder, kun på den måde kan vi blive bedre. Vi forstår kundernes behov og har mangeårige samarbejdspartnere, både nationalt som internationalt.

Fokus er at kunne levere de bedste maskiner, som kun kan laves af kompetente og erfarne medarbejdere.

KVM’s medarbejdere besidder høj anciennitet, hvilket vi er stolte af. Engagerede medarbejdere har gennem 60 år været en del af den udvikling som vi er nået til i dag, og næste generationer står klar til at fortsætte udviklingen mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid.

KVM har et tæt samarbejde med relaterede industriforeninger, universiteter og forskningsinstitutioner for at være opdaterede, hvad enten det gælder nye teknologier, robotudvikling eller kompliceret materialeudvælgelse.

KVM har gennem mange år arbejdet med verdens strengeste miljø- og arbejdsmiljøkrav, derfor er nye produkter udviklet til også at kunne opfylde miljølovens krav i fremtiden.

KVM er et sikkert valg for kunder og medarbejdere, der vil noget mere….