Automationsingeniør - Kjellerup

Brænder du for at arbejde med løsninger på et højt niveau, hvor teknologi og innovation er i fokus? Så er du måske vores nye Automationsingeniør.

KVM skaber hele tiden nye maskiner og udvikler samtidig på de eksisterende for at give kunderne mulighed for at producere de bedst mulige produkter. Virksomheden er på forkant med teknologiske udviklinger inden for automation.

Stillingen og dine opgaver

Som automationsingeniør hos KVM får du mulighed for at følge hele konstruktionen af anlæggene/maskinerne fra start til det færdige anlæg står hos kunden. Du får under hele forløbet en bred kontaktflade til både kunder og kollegaer i salg, projektledelse, produktion og montage. Ligeledes får du mulighed for at rejse og se noget af verden (gennemsnitligt 60-80 rejsedage om året).

Det primære fokus i stillingen vil være PLC-programmering (hovedsageligt Rockwell), SCADA samt test og idrift-
sættelse af anlæg. Du kan også komme til at arbejde med en lang række opgaver, f.eks maskinsikkerhed herunder risikovurdering efter DS/EN ISO 13849, IT-sikkerhed, SQL-databaser, .NET-programmering og robotter, samt udarbejdelse af specifikationer til styrings- og reguleringskoncepter, projektering af anlæg, frembringelse af
dokumentation og driftsinstruktioner.

Dine kvalifikationer

Du har sikkert en baggrund som elektriker, automationstekniker eller lignende og har siden læst til automationsingeniør eller automationsteknolog.

Som person er du kendetegnet ved, at du

  • brænder for at arbejde med komplekse PLC-styringer og SCADA-systemer
  • har interesse for teknik og procesregulering, der sammen med en praktisk tilgang til opgaverne er bærende for dine løsninger
  • evner at udføre komplekse opgaver på en struktureret måde, hvor du har styr på såvel de store linjer som detaljerne
  • har lyst til at arbejde internationalt og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
  • er teamplayer og trives med udfordringer og løsninger på et højt fagligt niveau
  • har let ved at kommunikere – både forståeligt og præcist
  • behersker dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt

Vi tilbyder dig

Et spændende job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med den teknologiske udvikling. KVM er kendetegnet ved en positiv og ligefrem kultur, hvor du kan se frem til en hverdag med stor frihed i udførelsen af dit arbejde og tillid til, at du gør det godt og driver udviklingen i den rigtige retning. Du vil få gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i dynamiske teams med dygtige og kompetente kollegaer. 

Løn forhandles efter kvalifikationer – herunder personalegoder.

Du kommer til at sidde på vores hovedkontor i Kjellerup, der ligger lunt placeret i det midtjyske med lette trafikale adgangsveje til de større byer som Aarhus, Herning og Viborg.

Lad os starte dialogen

Ansøgninger sendes til clh@kvm.dk
Har du spørgsmål til stilingen er du meget velkommen til at kontakte Head of Automation: Christian Ladegaard Hansen, mob.: 20 20 78 01.

Om KVM A/S

KVM er en internationalt orienteret virksomhed, der fremstiller maskiner, håndteringsanlæg og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien. Salget er primært rettet mod kunder i Europa og USA. KVM har i dag datterselskaber i flere lande, og virksomheden har ca. 150 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

da_DKDA

Forme » Teknisk Support

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Forme » Aftersales & Service

Head of Division
Kjeld Sejrup

D. +45 87 702 776
ks@kvm.dk

Salgskoordinator,
Intern Salg
Margit B. Brix

D. +45 87 702 755
mbb@kvm.dk