Hjem   |    Disclaimer    |
English Arabic Spanish Polish Russian Romania Italia Turkish
   |   Sitemap    |   Udskriv    |   
>>
    
 
                          


 
KVM afholder åbent hus arrangement med 500 gæster
 
KVM har afholdt et velbesøgt kundearrangement fælles for vore kunder indenfor asfaltindustrien og producenter af belægningssten / byggeblokke.
Størstedelen af de besøgende kom fra Skandinavien, men der var endvidere besøgende fra Tyskland, Benelux, England, Baltikum, Polen, USA,
Mellemøsten og Rusland. Den lokale presse og Silkeborgs borgmester fandt ligeledes vej til KVM’s domicil i Kjellerup.
 
På dagen blev der bl.a. fremvist en færdigproduceret blokstensmaskine på vej til Mellemøsten og et asfaltblandetårn på vej til en engelsk kunde.
Formafdelingen samt reservedels og service afdelingerne for asfalt og beton havde ligeledes stande. Originale reservedele og værktøj af høj
kvalitet blev solgt med rabat på dagen samt service og uddannelses tilbud blev præsenteret.
Den nyeste styringsteknologi blev vist på storskærme, hvilket blev modtaget med stor interesse.
Den maskintekniske afdeling demonstrerede 3D konstruktion på storskærm både i detaljer og med samlingstegninger af komplette produktionsanlæg. 
 - åbent hus arrangementet giver en unik mulighed for at have en tæt dialog med kunderne i festlige rammer udtaler salgsdirektør Erik Clausen.
Vi tror på den familiære atmosfære, hvor kunderne føler sig værdsat og som noget særligt. Det er vigtigt at tiltrække og fastholde samt tilbyde
en service som er helt speciel for markedet. Og her gør KVM en forskel.
 
Sidst på eftermiddagen bød direktør Lars Jørgensen velkommen til et nyt hold besøgende, da alle medarbejdere med familier ligeledes var inviteret indenfor.
 
        
Også Silkeborgs borgmester kiggede forbi.                                      Stor interesse for at se KVM`s asfaltstyring.  
 
            
En ny blokstensmaskine blev fremvist med stor interesse.               Et hold cykeltrialhold stod for underholdningen.
 
        
Montørene var hjemme for at grille pølser til gæsterne.                    Kunder, montører og ingeniørene fik sig alle en god snak.
 
 
KVM INTERNATIONAL A/S . Industrivej 24 . DK-8620 Kjellerup . Tlf: +45 87 702 700 . Fax: +45 87 702 701 . e-mail: kvm@kvm.dk